Tietosuojakäytäntö

 

Saunainter Sauna Shop ("me", "me" tai "meidän") toimii saunainter.com-sivustolla ("Palvelu").

 

Tällä sivulla kerrotaan henkilötietojesi keräämisestä, käytöstä ja paljastamisesta, kun käytät Palveluamme ja siihen liittyviä valintoja. Saunainter Sauna Shopin tietosuojakäytäntö perustuu Free Privacy Policy Template -verkkosivustolle.

 

Käytämme tietojasi tarjotaksemme ja parantaaksemme Palvelua. Käyttäessäsi Palvelua suostut tietojen keräämiseen ja käyttämiseen tämän käytännön mukaisesti. Jollei tässä tietosuojakäytännössä toisin määrätä, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissa, jotka ovat saatavana saunainter.com-sivustolta

 

Tiedonkeruu ja käyttö

Keräämme useita erilaisia ​​tietoja erilaisiin tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme Palvelua sinulle.

 

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilökohtaiset tiedot

Käyttäessäsi palvelua voimme pyytää sinua antamaan meille joitain henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voit käyttää yhteyden ottamiseen tai tunnistamiseen ("Henkilökohtaiset tiedot"). Henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleva tieto voi sisältää, mutta ei rajoitu:

 

•   Sähköpostiosoite

•   Etunimi ja sukunimi

•   Puhelinnumero

•   Osoite, valtio, maakunta, postinumero, kaupunki

•   Evästeet ja käyttötiedot

 

Käyttötiedot

Voimme myös kerätä tietoja palvelun käyttämisestä ja käyttämisestä ("Käyttötiedot"). Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneen Internet-protokollan osoitetta (esim. IP-osoitetta), selaintyyppiä, selainversiota, vierailemasi Palvelun sivuja, vierailunneaikaa ja -aikaa, kyseisille sivuille kulkevaa aikaa, ainutlaatuista laitteen tunnisteita ja muita diagnostisia tietoja.

 

Seuranta & evästeiden tiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seuranta-tekniikoita, jotta voimme seurata palveluumme toimintaa ja pitää tietyt tiedot.

 

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja, jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Seurantatekniikoita käytetään myös majakat, tunnisteet ja komentosarjat tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä Palvelun parantamiseen ja analysointiin.

 

Voit ohjata selaimesi kieltämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain osia Palveluistamme.

 

Esimerkkejä käytetyistä evästeistä:

 

Session evästeet. Käytämme istuntojen evästeitä Palvelun käyttämiseen.

Etusijaiset evästeet. Käytämme Preference Cookies -ohjelmaa muistiin mieltymyksesi ja erilaiset asetukset.

Turva-evästeet. Käytämme suojauskoodeja turvallisuussyistä.

Tietojen käyttö

Saunainter Sauna Shop käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

 

Palvelun tarjoaminen ja ylläpitäminen

 

Ilmoittaa sinulle palvelusi muutoksista

Jotta voit osallistua Palvelun vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä sen

Tarjoaa asiakaspalvelua ja tukea

Antaa analyysiä tai arvokasta tietoa, jotta voimme parantaa Palvelua

Seuraa Palvelun käyttöä

Tunnistaa, estää ja käsitellä teknisiä ongelmia

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää tietokoneellesi, jotka sijaitsevat oman valtion, maakunnan, maan tai muun valtion viranomaisen ulkopuolella, jos tietosuojalainsäädäntö voi olla eri kuin oman lainkuusi.

 

Jos olet Etiopian ulkopuolella ja valitse meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Etiopiaan ja käsitellään siellä.

 

Sinun suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun olet lähettänyt tällaiset tiedot, edustaa hyväksymistäsi kyseisen siirron osalta.

 

Saunainter Sauna Shop toteuttaa kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti eikä henkilötietojensiirto suoriteta organisaatiolle tai maalle, ellei ole olemassa asianmukaisia ​​valvontatoimia, tietoja ja muita henkilökohtaisia ​​tietoja.

 

Tietojen luovuttaminen

Lailliset vaatimukset

Saunainter Sauna Shop saattaa paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä uskomaan, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

 

Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen

Suojella ja puolustaa Saunainter Sauna Shopin oikeuksia tai omaisuutta

Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä

Suojaa palvelun käyttäjien tai kansalaisten henkilökohtaista turvallisuutta

Lakisääteisen vastuun suojaaminen

Tietoturva

Tietojesi tietoturva on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin välityksellä tapahtuva lähetystapa tai sähköinen tallennusmenetelmä ei ole 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojelemiseksi, emme voi taata sen absoluuttista turvallisuutta.

 

 Palveluntarjoajat

Voimme käyttää kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan Palveluamme ("Palveluntarjoajat"), toimittamaan Palvelun puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai auttamaan meitä analysoimaan Palvelumme käyttämistä.

 

Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi vain näiden tehtävien suorittamiseen meidän puolestamme ja ovat velvollisia luovuttamaan tai käyttämään sitä muuhun tarkoitukseen.

 

Analytics

Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia seurata ja analysoida Palvelun käyttöä.

 

Google Analytics

 

Google Analytics on Googlen tarjoama web-analyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja seurata ja valvoa Palvelun käyttöä. Nämä tiedot jaetaan muiden Googlen palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja oman mainosverkostonsa mainostekniikoihin ja mukauttamiseen.

 

Voit jättää käyttämäsi toiminnon käyttöön Google Analyticsin käyttöön asettamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScript-palvelun (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta tietoja Google Analyticsista vierailujen toiminnasta.

 

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuojaa ja ehtoja koskevassa verkkosivustossa: https://policies.google.com/privacy?hl=fi

 

Linkit muihin sivustoihin

Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin, joita meillä ei ole. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustoon. Suosittelemme, että tutustut jokaisen sivuston tietosuojakäytäntöön.

 

Emme ole valvoa eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

 

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske alle 18-vuotiaita ("Lapset").

 

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja alle 18-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen siitä, että lapsesi ovat toimittaneet meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota yhteyttä. Jos saamme tietoon, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, pyrimme poistamaan tiedot palvelimistamme.

 

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme sinulle mahdollisista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

 

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai huollettavaksi Palvelutamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan "tehokas päivämäärä".

 

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

 

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

 

Sähköpostilla: info@saunainter.com

Käymällä tällä sivulla verkkosivustollamme:

https://www.saunainter.com/en/contacts___saunainter_com/